Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. som vist i illustrasjonsplan.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek. Beregninger viser at husene har energikarakter C . som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1. I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen.

selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren. Naturen har lagt grunnlaget. spennende soppsanking. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. Østerås. Eiksmarka. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg. Bekkestua. både sommer og vinter. som navnet hentyder. . ligger rett utenfor døren. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser.Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. på Øverland gir vi dere mulighetene! . På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Blant populære mål finner du Brunkollen (6. Slentrende spaserturer.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. kort fra Øverland Gård. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km).

Ungdomsskolen er på Bekkestua. med skoletrinn fra 1. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. Sæteren Gård . Det er 2 km til Haslum skole. Øverland barnehage ligger rett i nærheten. uansett alder og ferdighetsnivå. Haga og Grini. minutt i rushtiden. Bærum kan ellers tilby svømmehall.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. rideskole og fotballag i toppserien. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. hele året og døgnet rundt . både for menn og kvinner. T-banen går fra Bekkestua. til 7. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. og har avgang ca hvert 15. På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre.Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming. vindfang og 2 soverom. som sikrer god tilgjengelighet.1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. . etg. gang. Leilighetene i 1. . etg. bad/vaskerom. etg. bod. praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3.70 BRA* Planløsningen er funksjonell.Leilighetene Leilighet i 1.

etg. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. hovedplan og loftsplan. .Leilighet i 2. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. etg består av to plan. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke.110 m2 BRA* Leilighetene i 2. se leveransebeskrivelse. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. Leilighetene i 2.1m). bad/wc. hvitevarer. * Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus. soverom og to boder. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. etasje og er 70 m2 BRA. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. Elementer som møbler. For standard leveranse. .

.

etg.5 m2 . Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. 11.9 m2 s. Varmes.s. – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 1. 7.

– 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.9 m2 Varmes. 7. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.2 m2 . etg. Gulvplass under trapp Elskap 7.Planløsninger Leilighet i 2.

Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2. I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. I bad. . etg.s. Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom.

.

.

Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført. avløpsavgift og evt forretningsfører.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. plenklipping. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950. strøm og tv-abonnement. snømåking. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 . oppvarming. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm.. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. bioenergi. snøbrøyting av fellesarealer.

Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. etg. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet.Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget.. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262.tryggebarnehager. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften. Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. . moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer.trysilhus. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet.for leiligheter i 2. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. etg og kr 410. Bioenergi avgir CO2 når den brennes.no. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning.. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet. se www. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget.for leiligheter i 1.

Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet.200 leiligheter i dette konseptet. Det benyttes en totalentreprenør. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment. Det er i dag overlevert mer enn 1. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. . Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. i gjennomføring av prosjektet.

Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. det være seg Husbanklån og/eller Startlån. For mer informasjon om startlån. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse. Langt lavere enn i private banker over tid. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. i tillegg til at alt er nytt. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha.000 for den dyreste. det er også lavt. . og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg.Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. samt mange tusen å spare på vedlikehold. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende.500.. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum.. mens hos oss har du fem års garanti.000. 50.pr måned.

6.550. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. 10. 6. 14. 10. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. Frostfri utekran.- 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. 10.800.900.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør. etg 1. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.5 kr. 10.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1.400.2 kr.2 kr.- 1.- 1.4 kr. 9.100. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende. med frontpanel og senket armatur kr. hvit.2 kr.4 kr.- Loft 1.200. 14. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm.550. 10. 6.600. 14. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang.- 1.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.- 1.6 kr.- 1.- 1.3 kr. hvit.800.500.kr.- 1.400.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse. 9. . etg 1.5 1.- Leilighet 2.500.- 1.800.3 kr.

automatsikringer. til sammen ca kr 14. 1. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. Himling i 2. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. (9 felt på stuevindu. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. På bad i 1. Tilluft i soverom og gang. utvendige sprosser. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). Tilkoblingsavgift på ca kr.. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. nedfelt servant. slanger og utstyr. Vinduskarmer med utforinger. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. Hvitevarer leveres ikke.betales av kjøper. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. og 2. bod og kjøkken. Vinduskarmer. etg. Leiligheter i 1. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. eikemønstret. Benkeplate i laminat. Se egen beskrivelse. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. 5000.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. Kährs eikeparkett på gulv. ettgreps batterier. speil 60x100cm og lysarmatur med front.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. hvite profilerte dører. kloakk inngår i kjøpesummen. Tak vil ha synlig v-fuge. etg. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. etg leveres flekksparklet. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. etg. lysarmatur med stikkontakt. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. Alternativ energikilde vil være elektrisitet.. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. dusj med termostatstyrt blandebatteri. Trapp leveres i klarlakkert furu. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. Taklampe i soverom. etg: Kjøkkenhette over komfyr. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten.tilkommer for TV-signaler. Vannbesparende wc og dusj.. grunnet og malt 2 strøk. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. wc. 6 på kjøkkenvindu. vindfang. BELYSNING/EL. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. etg. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. speil 60x100cm. 4 på soverom 1. Lik baderomsinnredning som 2. Overspenningsvern. 2. til plantegninger. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. Postkasser leveres og monteres av selger.etg. 30cm overskap med dør. hvit utførelse. gang og bod. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. På gulv leveres fliser 20x20 cm. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. . Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Interne. dør til balkong leveres hvitmalt.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. 550. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. plassert som vist i planløsning i prospektet. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. Stikkontakt ved himling i stue. Med unntak av Husbankfinansiering. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. ref kap 6 i boligpermen. vann. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke.500. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. Ved 2. Betonghimling i 1. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. bestillingsgebyr og lignende. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler.

6% 31.04.0% 0.2% 63. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje).) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .8 2.8 km 1.3% 41.2 km* 1.6 km 14.) kl.5 61.3 km 2.0 km 1.5% 8.8 km 2.3 1.4 km* 1.3% 41.0 1.8 km 2.9 km* 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.6 1.5 km 2.7 3.2% 63.3 km* 0. luftlinje).5 km 2.4 km* 61.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage . dataene.6 km* 1.4 km* 1.0 km 4.0 km km 1.0% 31.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17.7 km* 0.3 km 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.3% 5.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.2 km* 1.0% 0.) Ramstad skole (8-10 kl.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.7 km 2.81.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.3 1.0 1.4 km* 1.2 1. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.2 km 4.5 km 1.3% 18.3 km* 2.5 km 61..8% 14.8 km 2.4 km*km* 1.6% 31.1 km 0.8 km* 2.2 km 14.3 km 1. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.3 km* 1.5 km 4.1 km* 0.7 km* 1. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.7 km* 4.) Ringstabekkskole (8-10 kl.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.6% 18.5 km* 1. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.8 km 2.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .0% 0.2 km 61.1 km* 1.6 km 1.0% 0.3 km* 2.8 km 2.0km* km 3.) Ramstad skole (8-10 kl.5% 8.2% 63.1 1.0% 0.5 km* 2. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.2 km* 1.1 km 1.8 km 1.5 km 3.7 1.7 km* 0.4 1.) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.3% 5.3 km* 0.7 km* 1.0% 17.5% 0.7 km* 1.3 km 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.6 km* 0.3% 5. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.3% 5.8% 14.8 km 1.3 km*km 1.8% 14.7 0. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).0 km 0.8% 5.6 km 4.1 1.5 km 14.4 km* 2.2 km* 1.3 km*km 1.7 km* 0.2 km* 1.1 km* 1.4km km* 2.5 3.6% 31.3% 63.) Ringstabekk skole (8-10 kl.3% 18.0% 17.2 km* 1.0 km 4.8 km 1.5 km 14. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).9 km*km* 1.3% 18.2 km* 0.2 km* 1.2 km* 1.9 km* 0.6% 31.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.6 1.5% 8.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .0% 17.3 km* 2.0% 0.5 km* 2.7 1.) Skoler Skoler skole skole kl.32.6 km* 0.5 km km* 4. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.7km* km 1.8% 14.9 km*km 1.5 km* 1.7 km* 4.3 km* 1.2 km 4. idataene.6 km* 4.5% 8.3% 41.5 km 2.3 km* 0.3 km*km 2.1 km* 0.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .2 km 14.41.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl.4 km* 1.6 km 4.0% 0.0% 17.2% 63.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.3% 41.1 km 1.7 km* 0.7 km*km 3.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.0 km 4. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).8 km 2.3kmkm* 2.5 km 61.3% 18.) kl.5 1.5 km 1.1 km* 0. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.3 1.7 km 2.) Ramstad skole (8-10 kl.0% 0.3% 41.5 km 2.74.7 km* 4.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.8 km 1.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.0% 0.) Haslum skole (1-7 kl.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.9 km* 0.

Egne notater .

NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN.TrySILHuS. .“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful