P. 1
Øverland

Øverland

|Views: 334|Likes:
Published by spammenotpifle

More info:

Published by: spammenotpifle on May 15, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/15/2011

pdf

text

original

Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold. Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Beregninger viser at husene har energikarakter C . Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen. som vist i illustrasjonsplan.

Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. Østerås. Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Slentrende spaserturer. kort fra Øverland Gård. Eiksmarka. Naturen har lagt grunnlaget. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer. både sommer og vinter. som navnet hentyder. ligger rett utenfor døren. . Blant populære mål finner du Brunkollen (6. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. spennende soppsanking. Bekkestua.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. på Øverland gir vi dere mulighetene! . Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg.

Haga og Grini. hele året og døgnet rundt .Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. både for menn og kvinner. uansett alder og ferdighetsnivå. med skoletrinn fra 1. T-banen går fra Bekkestua. På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. Øverland barnehage ligger rett i nærheten. Ungdomsskolen er på Bekkestua. rideskole og fotballag i toppserien. Sæteren Gård . minutt i rushtiden. og har avgang ca hvert 15. Bærum kan ellers tilby svømmehall. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. Det er 2 km til Haslum skole. til 7. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

etg. gang. etg. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. bad/vaskerom. . bod.1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig. etg. praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. . som sikrer god tilgjengelighet. Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming. Leilighetene i 1.Leilighetene Leilighet i 1. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3. vindfang og 2 soverom.70 BRA* Planløsningen er funksjonell.

soverom og to boder.1m). . bad/wc. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke.Leilighet i 2. se leveransebeskrivelse.110 m2 BRA* Leilighetene i 2. * Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus. hvitevarer. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. etg består av to plan. etg. hovedplan og loftsplan. For standard leveranse. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. Leilighetene i 2. etasje og er 70 m2 BRA. . Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. Elementer som møbler. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg.

.

– 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. 11.Planløsninger Leilighet i 1. 7. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.9 m2 s.5 m2 . etg. Varmes.s.

7. Gulvplass under trapp Elskap 7.9 m2 Varmes. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 2. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. etg.2 m2 .

LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s. Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. . I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg.s. på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. etg. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. I bad. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom.

.

.

snøbrøyting av fellesarealer. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal. plenklipping. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført.. bioenergi. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. snømåking. strøm og tv-abonnement. avløpsavgift og evt forretningsfører. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 . etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. oppvarming.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950.

Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet.Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. Bioenergi avgir CO2 når den brennes. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet. se www.. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262. etg. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. . Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften. Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget.for leiligheter i 2. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet.. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. etg og kr 410. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser.no. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget.tryggebarnehager. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www.for leiligheter i 1. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet.trysilhus. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr.

200 leiligheter i dette konseptet. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. . Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment. Det er i dag overlevert mer enn 1. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS. Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet. Det benyttes en totalentreprenør. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. i gjennomføring av prosjektet. som har spesialisert seg på dette huskonseptet.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris.

50..Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha.000 for den dyreste. mens hos oss har du fem års garanti. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. . Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken. det være seg Husbanklån og/eller Startlån. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. det er også lavt.000. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. For mer informasjon om startlån. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse.. samt mange tusen å spare på vedlikehold. Langt lavere enn i private banker over tid. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital.pr måned. i tillegg til at alt er nytt. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken.500. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet.

- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.- 1. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.500.2 kr.- 1.500. 10.2 kr. etg 1.2 kr.550. etg 1.550.- 1. 14.- 1.- 1.- Leilighet 2. 10. 14.- 1. 6. 9.200.4 kr. 10.100.800.- 1.5 kr.400.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse. med frontpanel og senket armatur kr.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.kr.3 kr.6 kr.400.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør. 10. 6.600. 14.- 1. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.800. 9. 10. hvit. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. Frostfri utekran.5 1. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende.900. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.- 1. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang. .4 kr. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm.800.3 kr. hvit.- Loft 1.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1. 6.

Lik baderomsinnredning som 2. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2.tilkommer for TV-signaler. Tilluft i soverom og gang. utvendige sprosser. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. Interne. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. BELYSNING/EL. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. . Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. etg: Kjøkkenhette over komfyr. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. Tak vil ha synlig v-fuge. automatsikringer. 5000. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. Taklampe i soverom. På bad i 1.betales av kjøper. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. ettgreps batterier. speil 60x100cm. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. Kährs eikeparkett på gulv. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. til sammen ca kr 14. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. Med unntak av Husbankfinansiering. Himling i 2. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. På gulv leveres fliser 20x20 cm. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). 2. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. etg. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. vindfang. etg. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. Benkeplate i laminat. 550. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. hvite profilerte dører. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. nedfelt servant. slanger og utstyr. etg leveres flekksparklet. etg. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. hvit utførelse. bod og kjøkken. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. til plantegninger.etg. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger.. og 2. Vinduskarmer med utforinger. Vannbesparende wc og dusj. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. gang og bod. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. kloakk inngår i kjøpesummen. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale.500. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. dusj med termostatstyrt blandebatteri. plassert som vist i planløsning i prospektet. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. (9 felt på stuevindu. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Leiligheter i 1. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. lysarmatur med stikkontakt. 4 på soverom 1. Vinduskarmer. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. bestillingsgebyr og lignende..Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. wc. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. speil 60x100cm og lysarmatur med front. Se egen beskrivelse. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Betonghimling i 1. 6 på kjøkkenvindu. Stikkontakt ved himling i stue. 1. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. Overspenningsvern.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. etg. ref kap 6 i boligpermen. Trapp leveres i klarlakkert furu. Postkasser leveres og monteres av selger. Ved 2. Tilkoblingsavgift på ca kr. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. 30cm overskap med dør.. grunnet og malt 2 strøk. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. eikemønstret. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. Hvitevarer leveres ikke. Bad leveres med fliser på gulv og vegger. vann. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. dør til balkong leveres hvitmalt. Alternativ energikilde vil være elektrisitet.

1 km* 1. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.6% 31.2 km 61.) Ringstabekkskole (8-10 kl.4km km* 2.2% 63.5 km* 1.0 km 0.8 km 2.0% 17.3 km 2.3 km* 2.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .0% 0.3% 41.5 km km* 4.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.0 km km 1.4 km* 2.2 km* 0.4 km* 1.1 km* 1.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.74.3 km 1.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.2 km 14.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .3 km* 0.7 km* 4.8 km 2.6 1.2 km 14.6 km 4. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.6 km* 0.) kl.5 km* 1. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.4 km* 1.9 km* 0. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.4 km*km* 1.3 km 1.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).0% 0.6% 31.5 km 14.5% 8.9 km*km* 1.3% 41.8 km 2.2% 63.7 km* 0.7 km 2.1 km 1.7 0.5 km 4.5% 8.3 km* 1.2 km* 1.0% 31.7 km* 0.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.0 1.0% 0.7 km* 1.5 km 2.8 2.3 1.3 km* 0.3 km 1.5 km 1.2 km* 1.8% 14.8% 14.3 1.3% 18.2 1.5% 0.) Haslum skole (1-7 kl.2 km* 1.3 km* 2.0% 0.5 km 2.9 km* 1.6% 31.1 km* 0. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje). Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).5 1.3% 41.3% 63.5 km 61.3% 18.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.1 km 1.8% 5.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.0 km 4.6 1.6 km* 0.2 km 4.2 km* 1.8 km 1.2 km* 1.5% 8.0% 0.1 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.) Bekkestua skole (8-10 kl.3 km* 0.6 km 4.0% 0.0% 0.2% 63.8 km 2.4 1.3% 18.6 km 1.7km* km 1.81.0% 17.3% 18.) Skoler Skoler skole skole kl.3 km* 2.0% 17.3 km*km 1.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.2 km* 1.5 km* 2..8 km 1.5 km 14.2 km* 1.0% 17.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.32.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .5 3.2 km 4.) Ringstabekk skole (8-10 kl.) Ramstad skole (8-10 kl.7 1.5% 8.) kl.0 km 1.7 km* 0.5 km 3.1 km* 0.6 km 14.6 km* 4.5 61.0 km 4.8% 14.1 km 0.3% 41.6% 18.7 km 2.6 km* 1.7 km*km 3.3% 5. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.4 km* 1.5 km 2.) Ramstad skole (8-10 kl.3% 5.4 km* 1. luftlinje).4 km* 61. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).8 km 2.04.8 km* 2.7 km* 4.5 km* 2.7 3.41.3% 41.3kmkm* 2.1 1. idataene.) Ramstad skole (8-10 kl. dataene.9 km*km 1.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.5 km 61.0 km 4.5 km 2.9 km* 0.3 km*km 1.7 km* 4.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.2 km* 1.0 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.7 km* 0.8 km 1.0% 0.0% 0.3 1.7 1.7 km* 1.0km* km 3.3% 5.8 km 2.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .8 km 1.1 km* 0.5 km 1.3% 5.8% 14.3 km*km 2.6% 31.3 km* 1.2% 63.8 km 1.7 km* 1.

Egne notater .

NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN.TrySILHuS.“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www. .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->