P. 1
Øverland

Øverland

|Views: 334|Likes:
Published by spammenotpifle

More info:

Published by: spammenotpifle on May 15, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/15/2011

pdf

text

original

Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

som vist i illustrasjonsplan. Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1. I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Beregninger viser at husene har energikarakter C . Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold.

Naturen har lagt grunnlaget. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. Slentrende spaserturer. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. ligger rett utenfor døren. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. Østerås. Eiksmarka.Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg. spennende soppsanking. både sommer og vinter.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). Blant populære mål finner du Brunkollen (6. på Øverland gir vi dere mulighetene! . Bekkestua. . kort fra Øverland Gård. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser. som navnet hentyder. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer.

Bærum kan ellers tilby svømmehall. minutt i rushtiden. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. T-banen går fra Bekkestua. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. uansett alder og ferdighetsnivå. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. rideskole og fotballag i toppserien. Det er 2 km til Haslum skole. Haga og Grini. og har avgang ca hvert 15. både for menn og kvinner. Øverland barnehage ligger rett i nærheten.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet.Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. hele året og døgnet rundt . med skoletrinn fra 1. Sæteren Gård . Ungdomsskolen er på Bekkestua. til 7.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

vindfang og 2 soverom. etg. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3. bad/vaskerom.Leilighetene Leilighet i 1. praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. gang. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2.70 BRA* Planløsningen er funksjonell. .1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. etg. Leilighetene i 1. bod. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig. som sikrer god tilgjengelighet. . Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming. etg.

110 m2 BRA* Leilighetene i 2. For standard leveranse. Elementer som møbler. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. * Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus.Leilighet i 2. Leilighetene i 2. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. . etg består av to plan.1m). bad/wc. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm. soverom og to boder. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. se leveransebeskrivelse. . hvitevarer. etg. etasje og er 70 m2 BRA. hovedplan og loftsplan.

.

etg. Varmes. 11.5 m2 . – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 1. 7. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.s.9 m2 s.

Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.9 m2 Varmes.2 m2 . Gulvplass under trapp Elskap 7. 7.Planløsninger Leilighet i 2. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. etg.

på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.s. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2. Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s. . I bad. etg.

.

.

Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). snøbrøyting av fellesarealer. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. snømåking. Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950. plenklipping. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. strøm og tv-abonnement. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført.. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm. oppvarming. bioenergi. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. avløpsavgift og evt forretningsfører. Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 .

Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer.for leiligheter i 1. etg og kr 410. etg. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. Bioenergi avgir CO2 når den brennes.Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. . Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet.for leiligheter i 2. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart.. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet.tryggebarnehager. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. se www. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet.no.. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet.trysilhus. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring.

Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment.200 leiligheter i dette konseptet. . Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet. i gjennomføring av prosjektet. Det er i dag overlevert mer enn 1. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. Det benyttes en totalentreprenør.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS.

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. For mer informasjon om startlån. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. . Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1. det være seg Husbanklån og/eller Startlån. i tillegg til at alt er nytt. mens hos oss har du fem års garanti. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. det er også lavt. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering.500. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette.. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg.000 for den dyreste. samt mange tusen å spare på vedlikehold.. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende.Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum.000. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes. Langt lavere enn i private banker over tid. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. 50.pr måned.

6. hvit.- 1.600. 10.400.500.800.800.900.3 kr. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. 6. 10. 14. 10.4 kr.550.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1.2 kr.2 kr.- Leilighet 2. . Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm.550.2 kr. 10. 6.800. Frostfri utekran.200.500. 14.- 1. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. 10. etg 1.- Loft 1.4 kr.6 kr.100.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.- 1.3 kr.- 1. hvit.- 1.- 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.kr.- 1.- 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.5 1. 9. etg 1. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. 9. med frontpanel og senket armatur kr.400.5 kr.- 1. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. 14.

Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. gang og bod. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. speil 60x100cm og lysarmatur med front. 4 på soverom 1.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. På bad i 1. vindfang. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper.. Tak vil ha synlig v-fuge. ettgreps batterier. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. kloakk inngår i kjøpesummen. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. automatsikringer. Tilkoblingsavgift på ca kr. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. . etg leveres flekksparklet. dør til balkong leveres hvitmalt. Trapp leveres i klarlakkert furu. lysarmatur med stikkontakt. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. etg.. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. Himling i 2. Stikkontakt ved himling i stue. Ved 2. vann. Vinduskarmer med utforinger. Taklampe i soverom. etg. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang.500. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. speil 60x100cm. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. 1. ref kap 6 i boligpermen. grunnet og malt 2 strøk. Postkasser leveres og monteres av selger. Tilluft i soverom og gang. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse. 30cm overskap med dør. hvit utførelse. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. 2. til plantegninger. nedfelt servant. Vannbesparende wc og dusj. bestillingsgebyr og lignende. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. eikemønstret. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. plassert som vist i planløsning i prospektet. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. Leiligheter i 1. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. slanger og utstyr. BELYSNING/EL. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. Bad leveres med fliser på gulv og vegger. og 2. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt.tilkommer for TV-signaler. etg. hvite profilerte dører. Betonghimling i 1. Benkeplate i laminat. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. dusj med termostatstyrt blandebatteri. Alternativ energikilde vil være elektrisitet. bod og kjøkken. etg. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. Lik baderomsinnredning som 2. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. Kährs eikeparkett på gulv. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. wc. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV.etg. til sammen ca kr 14. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. Se egen beskrivelse. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. Vinduskarmer. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. 550. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. (9 felt på stuevindu. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. 5000. På gulv leveres fliser 20x20 cm. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. Overspenningsvern. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. 6 på kjøkkenvindu. etg: Kjøkkenhette over komfyr..betales av kjøper. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. Hvitevarer leveres ikke. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler. Interne. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. Med unntak av Husbankfinansiering. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). utvendige sprosser.

3 km*km 1.3% 41.6% 31.3 km 1.7 km* 0.6% 31.4 1.6% 31.) Bekkestua skole (8-10 kl.1 km* 1.3 km 1.0% 17.7 3..0% 0.2 km* 1.3 km* 1.9 km* 1.1 km* 0.0% 0.5 km 1.2% 63.) Skoler Skoler skole skole kl.5 61.3% 18.8 km* 2.5 km* 2.0% 0.5 km 61.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.6 km 4. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.74.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.8 km 2.6 km 4.9 km*km 1.8 km 2.5% 8.5 km* 2.6% 31.3kmkm* 2.5 1.7 km* 0.8 2.0 km 4.0% 0. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.3% 18.) Ramstad skole (8-10 kl.2% 63.0% 0.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.5% 0.7 km* 1.0% 0.1 km* 0.3 1.4 km* 1.3% 63.3 km* 2. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).1 1.3% 41.1 1.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.7 km* 4.5 km 4.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .) Ramstad skole (8-10 kl.3 1.0 km 4.3% 41.7 0. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.8% 14.3 km* 2.2 km 14.2 km 4.9 km* 0.0 1.8% 5.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.8 km 2.0km* km 3.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).6 1.) Haslum skole (1-7 kl.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .2 km* 1.3% 41. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.0% 0.8 km 2.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.3 km* 0.4 km* 1.7 km* 0.5 km 14.7 km* 0.) Ramstad skole (8-10 kl.0% 17.8 km 1. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.0% 0.3 km* 1.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl.5 km km* 4. idataene.7 km* 4.9 km*km* 1.2% 63.8 km 1.7 1.0 km 1.1 km* 1.3% 5.04.2 km* 1.) kl. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage . Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.4km km* 2.3 km 1.7 km* 4.0% 31.7km* km 1.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.5 km 1.3% 18.3 km*km 1.8 km 1.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.5 km 14.6 km 14.8% 14.3 1.81.6 km 1. dataene. luftlinje).) Ringstabekkskole (8-10 kl. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje).Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .) Ringstabekk skole (8-10 kl.41.0 km km 1.7 km* 1.3 km* 0.2% 63.5 km 3. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.3% 5.8 km 2.5 km 2.8 km 2.3% 41.0 1.1 km 0.5% 8.7 km 2.) Bekkestua skole (8-10 kl.8% 14.2 km* 1.32.3% 18.3 km* 0.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .7 1.3 km*km 2.3% 5.2 km 14.4 km* 61.) kl.0 km 0.1 km* 0.1 km 1.3 km 2.5% 8.0% 17.4 km* 2.4 km* 1.5 3.2 km* 1.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.2 km* 1.8 km 1.6 km* 1.5 km* 1.6 1.7 km*km 3.3% 5.4 km* 1.5 km* 1.7 km* 1.5 km 61.5 km 2.5 km 2.2 km 61.6 km* 0.0 km 4.2 km 4.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.0% 0.2 km* 0.2 km* 1.0% 17.5% 8.6% 18.8% 14.6 km* 4.7 km 2.4 km*km* 1.2 1. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.8 km 1.1 km 1.6 km* 0.3 km* 2.5 km 2.2 km* 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.9 km* 0.) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.

Egne notater .

“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.TrySILHuS.NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN. .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->