Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

som vist i illustrasjonsplan. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. Beregninger viser at husene har energikarakter C . Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1. I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen.

på Øverland gir vi dere mulighetene! . Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. Naturen har lagt grunnlaget.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. Blant populære mål finner du Brunkollen (6. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. . Eiksmarka. både sommer og vinter. Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. spennende soppsanking.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). kort fra Øverland Gård. Østerås. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren. ligger rett utenfor døren. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer.Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. Bekkestua. som navnet hentyder. Slentrende spaserturer.

Øverland barnehage ligger rett i nærheten. rideskole og fotballag i toppserien.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. med skoletrinn fra 1. Det er 2 km til Haslum skole. minutt i rushtiden. Sæteren Gård .Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. Haga og Grini. uansett alder og ferdighetsnivå. På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. hele året og døgnet rundt . og har avgang ca hvert 15. Bærum kan ellers tilby svømmehall. T-banen går fra Bekkestua. til 7. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. Ungdomsskolen er på Bekkestua. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. både for menn og kvinner.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. gang. etg.1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. .70 BRA* Planløsningen er funksjonell. bad/vaskerom. vindfang og 2 soverom. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3. etg.Leilighetene Leilighet i 1. Leilighetene i 1. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. etg. . som sikrer god tilgjengelighet. bod. Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming.

Leilighet i 2. se leveransebeskrivelse. bad/wc.110 m2 BRA* Leilighetene i 2. hovedplan og loftsplan. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. For standard leveranse. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm.1m). Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. etg består av to plan. * Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus. Elementer som møbler. hvitevarer. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. Leilighetene i 2. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. soverom og to boder. . . etg. etasje og er 70 m2 BRA.

.

etg. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.s. Varmes.Planløsninger Leilighet i 1.5 m2 . 11.9 m2 s. – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. 7.

Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. Gulvplass under trapp Elskap 7. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. etg.2 m2 .9 m2 Varmes. 7.Planløsninger Leilighet i 2.

s. I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s. etg. på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. . Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. I bad. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom.

.

.

snøbrøyting av fellesarealer. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. plenklipping. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. strøm og tv-abonnement. Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. oppvarming. avløpsavgift og evt forretningsfører. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg. Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. bioenergi. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 .. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. snømåking.

Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage..Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet. etg. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet..no.for leiligheter i 1. etg og kr 410. se www. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet. . Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www.for leiligheter i 2. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet.tryggebarnehager. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet.trysilhus. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. Bioenergi avgir CO2 når den brennes. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262.

200 leiligheter i dette konseptet. i gjennomføring av prosjektet. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. Det benyttes en totalentreprenør.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment. . Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS. Det er i dag overlevert mer enn 1. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris. Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet.

50. mens hos oss har du fem års garanti. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette. Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg.. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken.500. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås.pr måned. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. .Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. samt mange tusen å spare på vedlikehold.000 for den dyreste. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. det være seg Husbanklån og/eller Startlån.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. For mer informasjon om startlån. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. det er også lavt. i tillegg til at alt er nytt. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1.000.. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. Langt lavere enn i private banker over tid. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken.

hvit.200.550. 10.- Loft 1.- Leilighet 2.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør. 10. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.- 1. 6. hvit.- 1. 9.- 1.500.- 1.- 1.550. 6.500.400.3 kr.4 kr. Frostfri utekran.kr. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. 10. 9. 14. .2 kr.5 kr.3 kr.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør. 6.600.2 kr.- 1. 14. 10.800. med frontpanel og senket armatur kr. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.5 1.6 kr. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse.- 1. etg 1.- 1.4 kr. 14.2 kr.900.100. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang.- 1.800. 10.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1. etg 1. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm.800.400.

Taklampe i soverom.. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. Tak vil ha synlig v-fuge. Benkeplate i laminat. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. etg leveres flekksparklet. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. gang og bod. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. nedfelt servant. 4 på soverom 1. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. Alternativ energikilde vil være elektrisitet. Leiligheter i 1. grunnet og malt 2 strøk. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1.betales av kjøper. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. etg: Kjøkkenhette over komfyr. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. Se egen beskrivelse. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper.. bod og kjøkken. Kährs eikeparkett på gulv. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). BELYSNING/EL. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt.. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. Betonghimling i 1. etg. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. hvit utførelse. På bad i 1. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. 5000. . og 2. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. 550. utvendige sprosser. På gulv leveres fliser 20x20 cm. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. Trapp leveres i klarlakkert furu. Postkasser leveres og monteres av selger. eikemønstret. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. Himling i 2. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. til plantegninger. speil 60x100cm.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. Vinduskarmer med utforinger. kloakk inngår i kjøpesummen. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. vindfang. ref kap 6 i boligpermen. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. vann. Bad leveres med fliser på gulv og vegger. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste.etg. etg. etg. lysarmatur med stikkontakt. Tilkoblingsavgift på ca kr. slanger og utstyr.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. hvite profilerte dører. automatsikringer. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. Vannbesparende wc og dusj. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. wc. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. ettgreps batterier. 6 på kjøkkenvindu. 1.500. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler. Hvitevarer leveres ikke. plassert som vist i planløsning i prospektet. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. Overspenningsvern. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. 30cm overskap med dør.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. Lik baderomsinnredning som 2. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. Ved 2. dusj med termostatstyrt blandebatteri. speil 60x100cm og lysarmatur med front. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. til sammen ca kr 14. bestillingsgebyr og lignende. (9 felt på stuevindu. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. 2. etg. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. dør til balkong leveres hvitmalt. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. Tilluft i soverom og gang. Stikkontakt ved himling i stue. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt. Interne. Med unntak av Husbankfinansiering.tilkommer for TV-signaler. Vinduskarmer. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse.

6 km* 1.2 km* 1.5% 8.5 km 1.0 km 4.2 1.) Skoler Skoler skole skole kl.3 1.) kl.3% 5.5% 0.5 km* 1.41.1 km 1.2 km* 1.4 km* 1.9 km*km 1.3 km* 1.3% 18.7 km 2.2 km 14. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.2 km* 1.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.6 km 4.6 1.3% 18.7 1.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.0 km km 1.8 km 2.0 1.5 km 2.5 km 61.2 km 61.3 km*km 1.7 0.0% 0.3 km* 2.5 km 2.7 km* 1.0% 0.) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .8 km 2.3 km* 1.3 1. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.3% 41.3% 18.8 km 2.3 km*km 2. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.6 km 4.) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.4 km* 2.5 km* 1.9 km* 0.0% 0.4 km* 1.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .3 km 2.8% 14.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.7 km* 4.3% 41.6% 31.5% 8.0 km 4. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje).3 km 1.8 km 2.2 km 4.5 1.5 km 61.8 km 1.7 3.8% 14.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17.5 km* 2.) Ramstad skole (8-10 kl.9 km*km* 1.8 km* 2.0 1.6 km* 0.8 km 1.1 km 0.4 km*km* 1.9 km* 0.0% 17.3 km* 2.5 km 14.74.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.7km* km 1.2% 63.3% 63.6 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl..0% 0.1 km* 1. idataene.0 km 1.1 km 1.3% 41. dataene.) Ramstad skole (8-10 kl.8% 14.1 1.0% 0.8 km 1.9 km* 1. luftlinje).) Bekkestua skole (8-10 kl.5 km* 2.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .3% 41.7 km* 4.3 1.3 km 1.2 km* 1.6% 18.7 km* 4. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.3 km* 0.3% 18.0 km 4.5 km 14.8% 5.2 km* 1.3 km* 2.1 1.1 km* 0. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).3% 5.2 km* 1.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .7 km* 0.7 km* 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.4 km* 61.5 61.4 1.3 km* 0.7 1. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).4 km* 1.3 km*km 1.32.1 km* 0.5 km km* 4.6% 31.2 km 4.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.0% 17. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).6 km* 4.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .6% 31.5 km 2.2 km* 1.3 km 1.7 km* 0.3 km* 0.3% 5.5 km 4.6% 31.) Haslum skole (1-7 kl.5 3.0% 0.) Bekkestua skole (8-10 kl.6 km* 0.) Ramstad skole (8-10 kl.8 2.5 km 3.4km km* 2.) Ringstabekkskole (8-10 kl.8 km 2.1 km* 1.7 km* 0.0km* km 3.0% 0.8 km 2.2% 63.1 km* 0. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.2% 63.5 km 2.8 km 1.3kmkm* 2.0% 0.0% 0.0% 17.2% 63.6 km 1.81.2 km* 0.7 km*km 3.8% 14.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.5 km 1.0% 31.5% 8.3% 41.7 km 2.2 km 14.4 km* 1. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.6 km 14.) kl.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.0% 17.5% 8.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.3% 5.2 km* 1.7 km* 0.7 km* 1.8 km 1.0 km 0.04.

Egne notater .

NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN.“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.TrySILHuS. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful