Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. Beregninger viser at husene har energikarakter C . Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. som vist i illustrasjonsplan. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold.

ligger rett utenfor døren. Naturen har lagt grunnlaget. . Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. Slentrende spaserturer. Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg. spennende soppsanking. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser. Blant populære mål finner du Brunkollen (6. kort fra Øverland Gård. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Østerås. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. både sommer og vinter. Bekkestua. Eiksmarka.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). som navnet hentyder. Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. på Øverland gir vi dere mulighetene! .Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger.

Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. både for menn og kvinner. Bærum kan ellers tilby svømmehall. rideskole og fotballag i toppserien. minutt i rushtiden. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. Ungdomsskolen er på Bekkestua. og har avgang ca hvert 15. til 7. Det er 2 km til Haslum skole.Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. Øverland barnehage ligger rett i nærheten. med skoletrinn fra 1. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. Sæteren Gård . Haga og Grini.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. T-banen går fra Bekkestua. uansett alder og ferdighetsnivå. På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. hele året og døgnet rundt .

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

. Leilighetene i 1. etg.70 BRA* Planløsningen er funksjonell.Leilighetene Leilighet i 1. gang. etg.1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. som sikrer god tilgjengelighet. bad/vaskerom. . etg. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3. vindfang og 2 soverom. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. bod. Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming.

Leilighet i 2. Elementer som møbler. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. hovedplan og loftsplan. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. * Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus. etasje og er 70 m2 BRA. se leveransebeskrivelse. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. soverom og to boder. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. Leilighetene i 2.1m). etg. etg består av to plan. For standard leveranse. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. bad/wc. . vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm.110 m2 BRA* Leilighetene i 2. hvitevarer. .

.

5 m2 . etg.s.9 m2 s.Planløsninger Leilighet i 1. 11. – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. 7. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. Varmes.

Planløsninger Leilighet i 2. 7. Gulvplass under trapp Elskap 7. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.9 m2 Varmes. etg. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.2 m2 .

I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. . Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. I bad. etg. på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2.s. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s.

.

.

Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. snøbrøyting av fellesarealer. strøm og tv-abonnement. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg. bioenergi.. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. oppvarming. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc).pr mnd dekker omkostninger for forsikring. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. avløpsavgift og evt forretningsfører. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. plenklipping. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 . snømåking.

uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen.for leiligheter i 1. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget.Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene.. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. se www. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262. etg. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften.no. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet.for leiligheter i 2. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet.. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. Bioenergi avgir CO2 når den brennes. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. etg og kr 410.tryggebarnehager. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet. . men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning.trysilhus. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer.

Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. Det benyttes en totalentreprenør. Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet. i gjennomføring av prosjektet. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS. Det er i dag overlevert mer enn 1. Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris. . Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse.200 leiligheter i dette konseptet. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling.

det være seg Husbanklån og/eller Startlån. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende. i tillegg til at alt er nytt.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse.000 for den dyreste. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet.pr måned. mens hos oss har du fem års garanti. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1.000.Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes.. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. Langt lavere enn i private banker over tid. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg. samt mange tusen å spare på vedlikehold. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. 50. det er også lavt. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås.500.. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. . For mer informasjon om startlån.

- 1. hvit.- 1.550. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang. 10. 10. 6. 6. 10.kr. 9. med frontpanel og senket armatur kr. 10.900.- 1.800. 14.400.- 1.- 1.- 1.- Loft 1.500.3 kr.4 kr.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.5 kr. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr. 6.200. etg 1. 14.4 kr.2 kr. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende.550.3 kr.- 1.- 1.800. 14. 10. hvit. .2 kr.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.2 kr.800.500. Frostfri utekran. etg 1.600.- 1. 9.5 1.6 kr.- Leilighet 2.100.400. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm.

Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. hvite profilerte dører. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. Kährs eikeparkett på gulv... Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. ref kap 6 i boligpermen. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. til sammen ca kr 14. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg.500. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. Ved 2. Overspenningsvern. (9 felt på stuevindu. vann. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. automatsikringer. . Postkasser leveres og monteres av selger. Himling i 2. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. Taklampe i soverom. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. eikemønstret. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. dusj med termostatstyrt blandebatteri. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. Tak vil ha synlig v-fuge. etg leveres flekksparklet. Bad leveres med fliser på gulv og vegger.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. grunnet og malt 2 strøk. Tilluft i soverom og gang. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. slanger og utstyr. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. og 2. utvendige sprosser. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang.etg. etg. Med unntak av Husbankfinansiering. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. 1. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. Vinduskarmer med utforinger. På bad i 1. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. etg: Kjøkkenhette over komfyr. Leiligheter i 1. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2.. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. 30cm overskap med dør. Betonghimling i 1. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. vindfang. ettgreps batterier. 6 på kjøkkenvindu. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. Se egen beskrivelse. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. Vannbesparende wc og dusj. etg. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. På gulv leveres fliser 20x20 cm. 5000. bod og kjøkken. speil 60x100cm. bestillingsgebyr og lignende. plassert som vist i planløsning i prospektet. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. etg. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. Hvitevarer leveres ikke.tilkommer for TV-signaler.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. Benkeplate i laminat. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. etg. speil 60x100cm og lysarmatur med front. Stikkontakt ved himling i stue.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. nedfelt servant. dør til balkong leveres hvitmalt. Vinduskarmer. gang og bod.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. hvit utførelse. 550. wc. Interne. Lik baderomsinnredning som 2.betales av kjøper. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. Alternativ energikilde vil være elektrisitet. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. lysarmatur med stikkontakt. Trapp leveres i klarlakkert furu. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. 4 på soverom 1. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. kloakk inngår i kjøpesummen. til plantegninger. 2. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. BELYSNING/EL. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler. Tilkoblingsavgift på ca kr.

8 km 2.0% 0.6 km* 4.7 km*km 3.2 km* 1.1 km 1.7 km* 4.3 km 2.2 km 4.) kl. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.1 km 1.1 km* 0.4 km* 1.0% 0.9 km* 1.6% 18.6 1.5 km 2.4 km* 61.2 km* 1.3% 5.2 km* 1. luftlinje).3 km 1.5 km 2.7 km* 4.0% 0.8 2.2 km 14. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje).0% 0.5 km 14.3 km* 0.5% 8.3 km*km 1.8 km 2.0% 0.) Haslum skole (1-7 kl.0 km 4.8 km 2. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).4 1. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.2 km* 1.0 km km 1.5 km 61.3 1.4 km* 1.2 km 14.3% 41.0 km 1.3% 41.3 km 1.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.3 km* 2. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.0% 17.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.6 km* 0.7 km 2.5 km* 1. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).5 km* 1.) Ramstad skole (8-10 kl.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.74.8% 14.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.5 1.3% 18.6% 31.) Ramstad skole (8-10 kl.0% 0.5% 8.0% 17.) Bekkestua skole (8-10 kl.4km km* 2.1 km* 0.32.0 km 4.7km* km 1. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.9 km*km 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.8% 5.5 km 14.41.0 1.3% 5.0% 0.5% 0.3 km 1.6 km* 1.8 km 2.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.9 km* 0.3 km* 2.8% 14.5 km 2.0% 0.04.4 km* 2.7 km* 1. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.4 km*km* 1.3% 18.2 km* 1.7 km* 4..8 km 2.2% 63.6% 31.) Bekkestua skole (8-10 kl.9 km*km* 1.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .5 km 3.) Ramstad skole (8-10 kl.1 1.7 1.8% 14.5 3.3 km* 0. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .1 1.3% 5.7 0.7 km* 0.6 1.5 km 4.6 km 4.5 km 1.8 km 1.8 km 1.5 km km* 4.0% 17.7 km* 0.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.3 1.2 km* 0. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.7 km* 0.8% 14.) Ringstabekkskole (8-10 kl.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.3 km* 1.3 km* 0.4 km* 1.6 km 1.3% 18. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.5 km 2.9 km* 0.5 km* 2.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17.8 km 1.81.8 km* 2.2 km* 1.0% 31.3 km*km 1.3 km* 2.7 km* 0.6 km* 0.1 km 0.3% 5.1 km* 1. dataene.5% 8.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.2% 63.0km* km 3.0% 0.8 km 2.3% 41.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.3 km* 1.7 km* 1.2% 63.2 1.2 km 4.) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.8 km 1.3% 41.3kmkm* 2.8 km 1.5 61.5% 8.1 km* 1.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .4 km* 1.) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .7 km 2.5 km* 2.) Skoler Skoler skole skole kl.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .2% 63.) Ringstabekk skole (8-10 kl.3% 18.6 km 4.7 3.3% 63. idataene.2 km 61.6 km 14.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl.7 km* 1.3 km*km 2.0 km 4.6% 31.1 km* 0.5 km 61.0 1.7 1.0% 17.6% 31.5 km 1.2 km* 1.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.0 km 0.) kl.2 km* 1.3% 41.3 1.

Egne notater .

NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN. .“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.TrySILHuS.