Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. Beregninger viser at husene har energikarakter C . Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1.Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. som vist i illustrasjonsplan. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold.

Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer.Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. på Øverland gir vi dere mulighetene! . som navnet hentyder. spennende soppsanking. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Slentrende spaserturer. Naturen har lagt grunnlaget. både sommer og vinter. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. Eiksmarka. Blant populære mål finner du Brunkollen (6.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. Østerås. Bekkestua. kort fra Øverland Gård. ligger rett utenfor døren. .5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser.

På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. hele året og døgnet rundt . Haga og Grini.men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. Øverland barnehage ligger rett i nærheten.Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. minutt i rushtiden. med skoletrinn fra 1. uansett alder og ferdighetsnivå. T-banen går fra Bekkestua. Det er 2 km til Haslum skole. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. Sæteren Gård . Bærum kan ellers tilby svømmehall. rideskole og fotballag i toppserien. og har avgang ca hvert 15. til 7. Ungdomsskolen er på Bekkestua. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. både for menn og kvinner.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

etg. bad/vaskerom. Leilighetene i 1.1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. vindfang og 2 soverom. gang. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3.70 BRA* Planløsningen er funksjonell. . praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. . bod. som sikrer god tilgjengelighet. Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming. etg.Leilighetene Leilighet i 1. etg. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig.

* Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus.110 m2 BRA* Leilighetene i 2. . For standard leveranse. hovedplan og loftsplan. soverom og to boder.1m). bad/wc. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1. etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. etg består av to plan.Leilighet i 2. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. Leilighetene i 2. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. etg. Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. etasje og er 70 m2 BRA. hvitevarer. . se leveransebeskrivelse. Elementer som møbler. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke.

.

9 m2 s. etg. 11. Varmes.5 m2 .s. 7. – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 1. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.

2 m2 . 7.9 m2 Varmes. etg.Planløsninger Leilighet i 2. Gulvplass under trapp Elskap 7. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.

I bad. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. . I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. etg. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2.s. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s.

.

.

Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. strøm og tv-abonnement.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 . plenklipping. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført. snømåking. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter. bioenergi.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm. snøbrøyting av fellesarealer. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal.. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. avløpsavgift og evt forretningsfører. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. oppvarming. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950.

se www.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet.. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet.no. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet. . Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget.trysilhus. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. etg. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet.tryggebarnehager. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet..Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www. etg og kr 410.for leiligheter i 2. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Bioenergi avgir CO2 når den brennes. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser.for leiligheter i 1. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet.

Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS. Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. .200 leiligheter i dette konseptet. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. Det er i dag overlevert mer enn 1. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. i gjennomføring av prosjektet. Det benyttes en totalentreprenør. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment.

pr måned. mens hos oss har du fem års garanti. det være seg Husbanklån og/eller Startlån. samt mange tusen å spare på vedlikehold. Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. Langt lavere enn i private banker over tid.. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken. Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret. . Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende. det er også lavt. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85.Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Ikke bare er rentenivået forutsigbart. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken.500. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette.000.. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. 50. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha. For mer informasjon om startlån.000 for den dyreste. i tillegg til at alt er nytt. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes.

etg 1.- 1.3 kr.kr.- 1.- Leilighet 2.- 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.900. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. 6.500.200. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende. hvit.2 kr.- Loft 1. 9. 9. 10. etg 1.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse.100. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm. 14. 10.2 kr.3 kr.- 1.5 kr. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.500.5 1. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang.- 1. 6. hvit.800.800. 10.800. med frontpanel og senket armatur kr.4 kr. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.550. 10.600.400. 14.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.4 kr.6 kr.400. 14.- 1. 6.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.- 1. 10.550. . Frostfri utekran.2 kr.- 1.- 1.

Bad leveres med fliser på gulv og vegger. etg. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse. automatsikringer. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse.tilkommer for TV-signaler.. Postkasser leveres og monteres av selger. 5000. med mulighet for flis med varmekabler i vindfang. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. Betonghimling i 1. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). og 2. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. utvendige sprosser. Tak vil ha synlig v-fuge. Tilluft i soverom og gang. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp. Det leveres 2 stk skap i soverom 1. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp. 550. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler. speil 60x100cm. 6 på kjøkkenvindu. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. Tilkoblingsavgift på ca kr.betales av kjøper. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. bestillingsgebyr og lignende. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. etg: Kjøkkenhette over komfyr. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. Interne. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. bod og kjøkken. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. dusj med termostatstyrt blandebatteri.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. Benkeplate i laminat. etg leveres flekksparklet. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. nedfelt servant. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. (9 felt på stuevindu. wc. plassert som vist i planløsning i prospektet. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. til plantegninger. etg. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. 1. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. Taklampe i soverom. vann. På gulv leveres fliser 20x20 cm. . hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. speil 60x100cm og lysarmatur med front. Vinduskarmer. Se egen beskrivelse. 2. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010.. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt. Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. Vannbesparende wc og dusj. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. etg. eikemønstret.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. Ved 2. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2. Med unntak av Husbankfinansiering. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. Kährs eikeparkett på gulv. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. hvite profilerte dører. 30cm overskap med dør. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. ref kap 6 i boligpermen. 4 på soverom 1. til sammen ca kr 14. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. Leiligheter i 1. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. Trapp leveres i klarlakkert furu. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. slanger og utstyr. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. Overspenningsvern. Lik baderomsinnredning som 2. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. lysarmatur med stikkontakt. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. BELYSNING/EL. ettgreps batterier.500. På bad i 1. dør til balkong leveres hvitmalt. hvit utførelse.etg. grunnet og malt 2 strøk. Himling i 2.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. Stikkontakt ved himling i stue. Alternativ energikilde vil være elektrisitet. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. etg. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. gang og bod. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. Hvitevarer leveres ikke. kloakk inngår i kjøpesummen. vindfang. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. Vinduskarmer med utforinger.. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside.

3 km*km 2.8 km 1.6% 31.3 km* 2.5% 0. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).8 2.1 1.3% 63.3 1.0 km 0.3 km* 2.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.1 km* 1.6 km* 0.3 km* 0.7 km*km 3.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.0% 0.) Ringstabekkskole (8-10 kl.4 km* 61.6% 18.) Ramstad skole (8-10 kl.7 1.0% 17.5 km* 1.0% 0.6% 31.0 km km 1.6 km* 1.7km* km 1.2 km* 1.32.41.5 km 3. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.3 1.7 km* 4.5 km km* 4.2% 63.5 km 2.1 km 0.7 km 2.1 km* 0.8% 14.6 1.6% 31.8% 14.0 1.5 61.7 km* 0.6 km 14.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .2 km 4.0 1.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.5 3.3 km* 1.8 km 1.) Ramstad skole (8-10 kl.0% 17. luftlinje).) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.7 km* 0. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.2 km 14.2 km* 1.0% 0.7 km* 4.8% 14.2% 63.2 km 14.4 km* 1.8 km 2.5 km 14.0km* km 3.5 km 2.2 km 61.5 km 1.4km km* 2.1 km* 0.3% 41.1 km 1.0% 0.3 km*km 1.0% 0.3% 18.9 km* 1.2 km* 1. dataene.6 km 4.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl.) Haslum skole (1-7 kl.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0.6 km 1. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.2 km* 0.2% 63.3 km* 1.5 km 1.2 km* 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.3% 18.8 km 2.3 km 1.3 km 2.4 km* 2.4 km*km* 1.5 km 61.3% 41.8 km 2.3 km 1.3 km* 0.) Ringstabekk skole (8-10 kl.2 km* 1.7 km* 0.3 km* 0.6 km 4.5 km 4.5 km* 2.4 km* 1.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .8 km 2.3% 41.2% 63.2 km* 1.6 km* 4.0 km 4.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .) Skoler Skoler skole skole kl.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.3% 18.8% 14.4 km* 1.3% 5.3 km*km 1.8 km* 2.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17.) Ramstad skole (8-10 kl.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage . Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje). Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).3% 41.5% 8.3% 18.6 1.5% 8.6% 31. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene.) kl.2 km* 1.5 km 14.5% 8.1 km* 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.7 3.74.3 km* 2.4 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.5 km* 1.8 km 1.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8.3% 5.0% 0.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl. idataene.9 km*km 1.3 km 1.7 0.7 km* 4.0% 17. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene.4 km* 1.8 km 1.) kl.0% 0.2 1.7 km* 1.3kmkm* 2.7 km* 1.6 km* 0. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.5 km 61.5 km 2.8 km 2.0% 31.04.5 km* 2..7 km 2.7 km* 0.9 km* 0.8 km 1.0 km 1.7 1.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.9 km* 0.3% 5.0% 0.81.5 km 2.2 km* 1. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.0% 17.) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .0% 0.3 1.0 km 4.9 km*km* 1.1 1.0 km 4.7 km* 1.8% 5.5 1.3% 41.2 km 4. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).5% 8.1 km 1.8 km 2.1 km* 0.3% 5.

Egne notater .

TrySILHuS.“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful