Ditt nye hjem!

28 nye rekkehusleiligheter på Haslum
Attraktive boliger ved inngangen til Bærumsmarka med utsikt over Bærum og Oslo

Selger: Øverland Miljøtun aS ved Espen Fjeld. Mobil 916 82 819 | espen@trysilhus.no

Prosjektet
Byggetrinn 1 består av 28 rekkehusleiligheter fordelt på 3 hus med tilhørende parkeringskjeller og utvendige fellesområder. Vi legger først for salg, Hus 1 som består av 12 boliger. De 28 første boligene blir organisert i boligsameie Øverland Miljøtun 1. De påfølgende 2 planlagte byggetrinnene blir organisert i tilsvarende boligsameier. Øverland Miljøtun vil fremstå med en tydelig miljøprofil. Det benyttes miljøvennlige materialer og produkter, oppvarming basert på vannbåren varme fra bioenergi, renseanlegg med våtmarkstank og ikke minst er utformingen av prosjektet gjort med tanke på minst mulig inngrep i eksisterende natur og vegetasjon. Disse elementene gjør at Øverland Miljøtun samspiller med de flotte omgivelsene som omringer prosjektet. I hvert hus er det to typer leiligheter. Leiligheter i 1. etasje er 3 roms på 70 m2 BRA. Leiligheter i 2. etasje er 5 roms på 110 m2 BRA. Felles for leilighetene er en god planløsning samt utforming med sideveis forskyvning i forhold til hverandre, som gir god avskjerming av private terrasser og balkonger. Sportsbod på 5 kvm medfølger leiligheten og er plassert utvendig på enden av hvert hus.

Det medfølger parkeringsplass og gjesteparkering i parkeringskjeller under hus 1. som gir flott utsikt over Haslum mot Oslo. og på ettermiddagen kommer sol på inngangsbalkongen. Beregninger viser at husene har energikarakter C . I tillegg får du sol fra morgenen på stuebalkongen. Energimerking Det er foretatt energiberegninger av Sintef Byggforskning på boliger lik de som leveres på Øverland Miljøtun 1. Befaring av området vil gi en nærmere visualisering av sol og utsiktsforhold. Parkeringsplassene for beboerne er skilt fra gjesteparkering med skillekonstruksjon og låsbar port. Leiligheter i hus 1 er orientert med stuebalkong/terrasse mot øst. som vist i illustrasjonsplan. Ut over terrasser og balkonger blir det opparbeidet intime og funksjonelle arealer for opphold og lek.

Bli medlem av et økologisk andelslag og fersk. selvdyrket økologisk mat kan nytes! Bor du på Øverland ligger det en verden av opplevelser rett utenfor døren. som navnet hentyder. treningsturer med joggesko eller på to hjul – det er ditt og familiens valg. kort fra Øverland Gård. Østerås. Naturen har lagt grunnlaget. Blant populære mål finner du Brunkollen (6. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser og er et populært utfartssted for friluftsglade familier. ligger rett utenfor døren.Eller hva med å ta med gode venner på en sopptur og invitere til middag etterpå? Middagstilbehøret kan du og familien selv dyrke på Øverland Gård. på Øverland gir vi dere mulighetene! . Eiksmarka. Bekkestua.Beliggenhet Øverland Miljøtun har en unik beliggenhet i Bærum og ligger. både sommer og vinter. spennende soppsanking. Røa og Bærums Verk har mye å friste med! Bærumsmarka som kan gi deg eventyrlige turopplevelser.5 km) og barnevennlige Sæteren gård (2 km). Slentrende spaserturer. På sommeren knyter du på deg løpeskoene eller tar en langtur på sykkelen. Her får du nærheten til naturen samtidig som du har kort vei til ulike butikker og caféer. . Her er det bare å spenne på seg skiene og milevis med skiløyper venter på deg.

men kanskje kan det være godt bare å slappe av og nyte utsikten også! Trenger du å reise kollektivt stopper buss nr 143 like ved boligfeltet. minutt i rushtiden. Busslinjen går via Nadderud og Lysaker til Oslo. På Øverland har du kort vei til 2 golfbaner. Det er 2 km til Haslum skole. og har avgang ca hvert 15. uansett alder og ferdighetsnivå.Men det er ikke bare marka som ligger for dine føtter. til 7. Ungdomsskolen er på Bekkestua. T-banen går fra Bekkestua. både for menn og kvinner. Bærum kan ellers tilby svømmehall. Sæteren Gård . Øverland barnehage ligger rett i nærheten. med skoletrinn fra 1. hele året og døgnet rundt . På Øverland Miljøtun er alt lagt til rette for et aktiv liv for alle aldre. Kolsås skisenter ligger også få minutter unna og gir et tilbud for absolutt alle i familien. Haga og Grini. rideskole og fotballag i toppserien.

Nytt kryss Barnehage Oversiktskar Gamle Ringeriksvei 124 Ø ve rl an d M ilj øt un 1 Her Oversiktskart Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 .

Illustrasjonsplan Trinn 1 HUS 1 Snr 3/9 Snr 2/8 Snr 1/7 Snr 6/12 Snr Snr 4/10 5/11 .

1m) og inngangsbalkongen for leiligheten i 2. . etg. . Atkomst til leiligheten med inngangsparti og planløsning utføres etter NS 11001-2 Universell utforming. etg. bad/vaskerom. bod. etasje har tinglyst bruksrett på privat uteareal/plen på stuesiden i henhold til kontraktsvedlegg som fremgår ved kjøp av bolig.Leilighetene Leilighet i 1. Balkong på inngangssiden er godt beskyttet for nedbør av takoverbygg (3. som sikrer god tilgjengelighet. praktisk og rommer stue med åpen kjøkkenløsning. etg. vindfang og 2 soverom.70 BRA* Planløsningen er funksjonell. Leilighetene i 1. Balkong på stuesiden vil være beskyttet for nedbør av stuebalkongen tilhørende leiligheten i 2. gang.

* Alle interiørbilder er hentet fra et annet prosjekt fra Trysilhus. se leveransebeskrivelse. hovedplan og loftsplan. Leilighetene i 2. etg består av to plan. For standard leveranse. Bilder kan vise tilvalg og forandringer som ikke er innenfor standard leveranse på Øverland Miljøtun 1. etasje og er 70 m2 BRA. . etasje har adkomst via privat utvendig trapp og inngangsbalkong som er godt skjermet mot nedbør av takoverbygg (3. Midtleilighetene leveres med takvinduer i skråtaket i stue og på soverom. vedovn og komfyr/koketopp leveres ikke.110 m2 BRA* Leilighetene i 2.Leilighet i 2. .1m). Gulvarealet på loftet er imidlertid 50 kvm. bad/wc. etg. mens (avhengig av hvilken ende) endeleiligheter bytter ut enten takvindu for sov eller stue med vinduer i gavelvegg. Elementer som møbler. soverom og to boder. hvitevarer. Loftsplan som utgjør 37-40 m2 BRA har atkomst via trapp fra stuen og inneholder loftstue. Hovedplan har tilsvarende planløsning som leilighetene i 1.

.

etg.9 m2 s. – 70 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 1. 7.s. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen. Varmes. 11.5 m2 .

Gulvplass under trapp Elskap 7. – 110 m2 BRA Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.Planløsninger Leilighet i 2.9 m2 Varmes. 7. etg. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.2 m2 .

på soverom og leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg på soverom og bad. LBA Takvindu 11x14 Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. Fast innredning og leveranser fremgår av leveransebeskrivelsen.s. TEKNISK BOD Takvindu 11x14 Takvindu 11x14 s. Midtleiligheter leveres kun med vindu som takvindu på loftsstue og soverom. . etg.Planløsninger Loft tilhørende leilighet i 2. I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i endevegg I leilighet med loftsstue som endevegg leveres takvindu på soverom og 2 vinduer i I leilighet med soverom og bad mot endevegg leveres takvindu i loftsstue og vindu i endevegg endevegg. I bad. Planløsning illustrerer mulig møblering av leiligheten og er kun orienterende.

.

.

strøm og tv-abonnement. Boligsameieforeningen ved styret administrerer avtaler for forsikring av bygningene. Parkering Til hver leilighet medfølger èn privat parkeringsplass i parkeringskjelleren under hus 1. Sameieforeningen ledes av et styre sammensatt av 3-5 beboere. bioenergi. Alle eksteriørbilder er tatt fra Trysilhus prosjekt. Utover den tildelte plassen og gjesteparkeringen vil det være ekstra plasser i parkeringskjeller som utbygger forbeholder seg retten til å selge videre til kjøpere av prosjektet. Kirsebærhagen i Sande i Vestfold. Sameiet vil utover fellesareal på egen tomt ha ansvar for en ballplass som plasseres ved prosjektet. Boligsameieforening for byggetrinn 1 opprettes av selger innen byggetrinnet er fullført. snøbrøyting av fellesarealer. plenklipping. I tilegg betjener du egne kommunale avgifter.. snømåking.pr mnd dekker omkostninger for forsikring. avløp og vedlikehold fellesanlegg og øvrig vedlikehold av bygningene (beising etc). oppvarming. Vår beregning viser at felleskostnad på kr 950.Fellesareal og boligsameierforening Utover privat uteområde på stuesiden for beboere av leilighet i 1. Sportsbod Leilighetene leveres med ca 5 kvm utvendig sportsbod som er plassert som bodbygg på husenes gavelvegg. etasje og seksjonerte sportsboder og parkeringsplasser i p-kjeller er hele tomten fellesareal. avløpsavgift og evt forretningsfører. Det tas forbehold om andre løsninger og utførelse på Øverland Miljøtun 1 . Boder leveres med lysarmatur og uttak for strøm. Den enkelte selveier har ideell andel av fellesareal.

etg.no. Energiforbruket vil bli fakturert sameiet som vil viderefakturere den enkelte beboer. Opptak til barnehagen skjer gjennom ordinært samordnet opptak ved Bærum kommune.for leiligheter i 2. Reserveløsning for oppvarming ved bortfall/driftsstans i flisfyringsanlegget eller som spisslast ved spesielt kalde perioder er lokal varmveksler og el-kolbe i sentralenheten plassert i hver leilighet.no Utbygger av barnehage står fritt til ikke å bygge barnehagen. Trygge Barnehager etablerer og videreutvikler sammen med foreldre over hele landet. Leverandør vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Det tas forbehold om byggetillatelse og offentlig godkjenning av renseanlegget. uten at det gir boligkjøper noen rettmessig krav mot selger eller mot utbygger av barnehagen. Renseanlegget Utbygger vil inngå avtale om levering og driftsavtale av anlegget på vegne av sameiet.Miljøvennlige boliger med vannbåren oppvarming Boligene på Øverland Miljøtun 1 bygges etter de sist reviderte byggeforskrifter (TEK 2010) og hovedkilden for energi til oppvarming er fjernvarme fra lokalt flisfyringsanlegg (bioenergi) I henhold til reguleringsbestemmelser blir det etablert lokalt renseanlegg for avløpet fra boligene.trysilhus. moderne barnehager der barn og foreldre gjennom brukerstyring. Barnehage Trygge Barnehager AS planlegger bygging av barnehage på område som fremgår av fjernkartet fremst i prospektet. nettverk og læring får et trygt daglig omsorgstilbud med høy kvalitet. Vi legger mål på oss å kunne levere oppvarming av boligen fra miljøvennlige energikilder og til konkurransedyktige priser sammenliknet med elektrisitet. For leilighetene utgjør dette iht gebyrregulativ for 2010 kr 262. Varme leveres fra et forbenningsanlegg for treflis som leveres fra trevirkeindustrien. og stipulert årsutgift vil tas inn som del av fellesutgiften.. Trygge Barnehager AS er blant Norges største og en ledende etablerer av barnehager. Leverandøren vil ha ansvar for drift og vedlikehold av anlegget. Bioenergi avgir CO2 når den brennes.. men bioenergi regnes som nøytralt i klimasammenheng fordi planter gjennom fotosyntesen tar opp like mye CO2 som de avgir ved forbrenning. Flisfyringsanlegget er planlagt driftssatt når de siste leilighetene i byggetrinn 1 er innflyttingsklare. se www. etg og kr 410. Renset avløpsvann føres til kommunalt avløpsnett og i henhold til kommunalt vedtak vil leilighetene få årsgebyr tilsvarende bare 10% av normert gebyr. Bioenergi På Øverland Miljøtun 1 er vi opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger. Funksjonsbeskrivelse av anlegget overleveres kunder ved nærmere forespørsel eller det kan lastes ned fra prosjektinformasjonen som finnes på www. For nærmere informasjon om Trygge Barnehager AS og planlagt barnehage.for leiligheter i 1. Utbygger vil inngå avtale om energilevering på vegne av sameiet. Flisfyringsanlegget vil plasseres utenfor boområdet. Sameieforeningen vil være ansvarlig for betjening av driftskostnadene til anlegget. .tryggebarnehager. og overdra anlegget til sameiet etter hvert som de blir stiftet. slik at flisfyringsanlegget kan driftes energiøkonomisk fra oppstart. Barnehagen planlegges bygget ut i to trinn og vil ferdig bygget kunne romme inntil 140 plasser.

Det er i dag overlevert mer enn 1. Vi har som målsetting å gi våre kunder den beste bokvalitet innenfor vårt prissegment. Konseptet ble realisert første gang i 1993 og har vært gjenstand for stadig videreutvikling. Det benyttes en totalentreprenør. Dette gir deg som kjøper trygghet for god kvalitet til en fornuftig pris. . i gjennomføring av prosjektet. som har spesialisert seg på dette huskonseptet. Prosjektet er basert på et huskonsept utviklet av Trysilhus AS.Selger Øverland Miljøtun AS er et selskap eiet av Trysilhus Sørøst AS og Sjølyst Utvikling AS. Etter avtale kan det gjennomføres visning av boligkonseptet i visningsleiligheter i andre prosjekter som Trysilhusgruppen har under utførelse. Øverland Miljøtun AS er selger av leilighetene og ansvarlig for opprettelse av boligsameiet.200 leiligheter i dette konseptet.

Vi gir deg noen konkrete eksempler som illustrerer hvor viktig dette er å ta med i betraktning når du skal kjøpe leilighet. For mer informasjon om startlån. . samt mange tusen å spare på vedlikehold. Langt lavere enn i private banker over tid.Husbank/Startlån For prosjektet vil det bli søkt om forhåndsgodkjenning for lån i Husbanken. Kjøpekontrakten heves dersom forbehold gjøres gjeldende. i tillegg til at alt er nytt. og at du virkelig tar deg tid til å få oversikt over hva dette vil bety for deg. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av muligheten for Husbanklån. Ikke bare er rentenivået forutsigbart.000. 50.mindre for den rimeligste leiligheten og kr 85. Differanse mellom kjøpesum og låneramme fra Husbanken må kjøper selv finansiere som lån og/eller egenkapital. ta kontakt med Bærum kommune på tlf 67 50 75 00 og spør etter boligkontoret.pr måned. Prosjektet Øverland Miljøtun består av selveierleiligheter og kjøper står fritt til å velge finansieringsform. det være seg Husbanklån og/eller Startlån. slik at leiligheten kan fullfinansieres 100%. I tillegg er det titusener å spare på omkostninger ved kjøp av selveiet leilighet. Flytende rente i privat bank har de 12 siste år ligget 20% høyere enn flytende rente i Husbanken. Vi beregner at leilighetene kan få lån tilsvarende ca 80% av kjøpesum og at prosjektgodkjenning oppnås. For førstegangsetablerere er det eventuelt mulig å søke Startlån i kommunen for opp til de resterende 20 % av kjøpesum. Vi tar denne utfordringen for at du skal få gode lånebetingelser! Det som kanskje på sikt er det viktigste for deg som kjøper er hvor gunstige lånebetingelser du oppnår gjennom Husbanklånet. Dette gjelder både leilighetene og utearealene. Bærum kommune tilbyr startlån opp til hele kjøpesummen dersom søker kvalifiserer til kommunens betingelser for dette. Øverland Miljøtun AS er behjelpelig med lånesøknad til Husbanken. Dokumentavgiften vil ved kjøp av bolig hos oss bli fra kr. Husbanken stiller store krav til hvordan prosjektene skal utformes.000 for den dyreste. kan du selvsagt finansiere leiligheten ved bruk av privat bankforbindelse. Dersom du vurderer å kjøpe en brukt bolig i stedet for en ny på Øverland Miljøtun blir du kanskje glad for å få vite at du får mer for pengene ved å låne i Husbanken. Vedlikeholdsutgifter vil i den brukte boligen utgjøre i snitt kr 1... Når du inngår en kjøpekontrakt med Øverland Miljøtun AS kan du ta forbehold om at du skaffer finansiering. det er også lavt.500. hvilken funksjon og hva slags innhold sluttproduktet skal ha. mens hos oss har du fem års garanti.

9. etg 1. 14.800.400. 14.5 kr. 10. Priser som fremkommer av tilvalgsavtalen som leveres ved kjøp av bolig er gjeldende. hvit.- 1. 10. 6.Tilvalgsmuligheter Leilighet 1. med frontpanel og senket armatur kr. . hvit. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør. 14.600. fylling m/glass og sprosser Vegg / dør mellom stue /kjøkken Skyvedør.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Badekar Hvit utførelse. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm. stueside Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.2 kr.- 1.3 kr. 6. Fliser på gulv i vindfang Fliser 30x30cm med varmekabler og termostat i vindfang.4 kr.- 1. 9.500.- 1.200.- Leilighet 2.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.1 Dusjhjørne Buet dusjhjørne 90x90cm hvit utførelse og styrenglass Dør mellom vindfang /gang Hvit lakkert dør.550.550. 10. Kjøkken Alternativ kjøkkeninnredning Eik profilert eller hvit høyglans (glatt) kr.3 kr.6 kr.100.- 1.2 kr. 10.- 1. 6.- 1.400.800.- Loft 1.900.4 kr.2 kr.- 1.500.800. Frostfri utekran. etg 1.- Selger tar forbehold om prisendring på tilvalg.5 1. 10.kr.- 1.

Soverom 2 leveres uten sprosser) og dør til balkong leveres hvitmalte på alle sider. Vareprøver kan besiktiges på byggeplass. speil 60x100cm og lysarmatur med front. kjørbare gangveier og parkeringsplass leveres asfaltert. og 2. etg leveres innredning i bredde 90cm med 1 stk 60cm og 1 stk 30cm underskap. I kjøkken leveres stikkontakt ved himling samt 60cm lysarmatur med stikkontakt under overskap ved oppvaskkum i tillegg til lys i komfyrventilator og komfyrvakt.. Overspenningsvern. etg.. Utelampe monteres ved inngangsdør og dør til balkong. Vannbesparende wc og dusj. Fundamentering er med helstøpt betongplate og etasjeskille mellom leilighetene er av prefabrikkerte betongelementer. UTVENDIGE OVERFLATER Husene er utvendig kledd med liggende dobbeltfalset trepanel. Taklampe i soverom. wc. Taket er tekket med betongtakstein og har stigetrinn for sikker adkomst til pipe og rømning fra loft. Alternativ energikilde vil være elektrisitet. Tak vil ha synlig v-fuge. grunnet og malt 2 strøk. Hvitevarer leveres ikke. Trepanelen er påført grunningsbeis fra fabrikk og etterbehandles med 1 strøk oljedekkbeis. Brannvarsler er nettilkoplet og seriekoplet mellom leiligheter beliggende over hverandre. nedfelt servant. hvite profilerte dører. Betonghimling i 1. utomhusplan som følger kontraktdokumenter ved kjøp.Leveransebeskrivelse KONSTRUKSJON Husene har bærende konstruksjoner i tre og leilighetsskillende vegger av stål/mineralull/gipsplater. Interne. 2. VENTILASJON Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med avtrekk fra bad. eikemønstret. 5000. Med unntak av Husbankfinansiering. (9 felt på stuevindu. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i gesimskasse. termostatstyrt dusj og kran samt avløp for vaskemaskin. Terrasser utføres i Cu-trykkimpregnerte materialer. Spikerhull /gjeringer på lister sparkles og males ikke. LOFTSETASJE Vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalg fra kjøper. 30cm overskap med dør. Kährs eikeparkett på gulv. Prisliste for boligene i henhold til leveringsbeskrivelse inngår med prospektet. 1 stk skap i soverom 2 og 2 stk skap i soverom 3. Farge på fliser avtales gjennom fargevalgsavtale. 6 på kjøkkenvindu. Det leveres 2 stk skap i soverom 1.betales av kjøper. 1. Benkeplate i laminat. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Kährs eikeparkett på gulv som i 1. Vinduskarmer med utforinger. inkludert tilknytningsavgifter for elektrisitet. Kjøpesummen er fast og skal ikke indeksreguleres. etg. INNREDNINGER Kjøkkenfronter leveres i profilert hvit utførelse. Se egen beskrivelse.Punkt for kabel-TV og telefon i loftsstue. vann. bestillingsgebyr og lignende. ØVRIGE LEVERANSER Husnummerskilt leveres og monteres. Friskluftinntak skjer via kanal med inntak i yttervegg. slanger og utstyr plassert i innvendig bod i leiligheten. Alle terrengoverflater som berøres av utbyggingen blir planert og tilsådd med plen på grøntarealer. til plantegninger. hvit utførelse. Stikkontakt ved himling i stue. utvendige sprosser. Lik baderomsinnredning som 2. Leiligheter i 1. OPPVARMING Oppvarming er basert på vannbåren varme fra flisfyringsanlegg. INNVENDIGE OVERFLATER Innvendige vegger med lavstruktur glassfiberstrie malt 2 strøk i henhold til fargevalgsavtale fra kjøper. Ved Husbankfinansiering tilkommer ca kr 2.ANLEGG Det leveres belysning i alle rom bortsett fra stue. dusj med termostatstyrt blandebatteri. På loft leveres og monteres Velux takvinduer og/eller gavlvinduer iht. krever vi dokumentasjon på øvrig finansieringsplan ved inngåelse av kontrakt. Oppvarming ved vannbåren varme i gulv for leiligheter i 1. Dobbel stikkontakt utvendig ved stuebalkong. Tilluft i soverom og gang. Stikkontakter for øvrig leveres i antall iht NEK 400 2010. Vinduskarmer. og loft samt i tilvalg flislagt vindfang i 2. . speil 60x100cm. Mulighet for valg av farger og øvrige tilvalg forutsetter at kjøper foretar bestilling tidlig i byggeprosessen. 550. Garderobeskap med kombinert hyller og stang i glatt. Tilkoblingsavgift på ca kr. etg: Kjøkkenhette og luftaggregat over komfyr. bod og kjøkken. etg med loft må området rundt og nedenfor Velux takvinduer holdes frie for snø og is. dør til balkong leveres hvitmalt. ref kap 6 i boligpermen.I bad leveres fliser på vegg i format som fremgår av fargevalgsavtale ved kjøp.500. Bad leveres med fliser på gulv og vegger. hus 2 og 3 på komprimert steinfylling til fjell. Leilighetene leveres med komplett sentralstøvsuger inkl. Etableringsgebyr og tinglysing av pantobligasjon for privat finansiering betales av kjøper. På bad i 1. gang og bod.. Lys i tak og lysarmatur med stikkontakt på bad. Fellesområder leveres med møblering og lekeutstyr iht. lysarmatur med stikkontakt.etg. SANITÆR Det leveres hvitt sanitærutstyr (porselen). med mulighet for flis med varmekabler i vindfang. OPPGJØR Kontraktssummen betales i sin helhet ved overtagelse av boligen. KJØPESUM Alle offentlige gebyrer og avgifter forbundet med utbyggingen. Trapp leveres i klarlakkert furu. Termostatstyrte elektriske varmekabler i gulv inngår på bad i 2. etg. etg og ved radiatorer for leiligheter i 2. Himling i 2. BELYSNING/EL. Takflater av furupanel hvitlasert med ett strøk panellakk. Universell utforming lagt til grunn for installasjonene. Ved 2. automatsikringer. vindfang. ettgreps batterier.tilkommer for TV-signaler. Alternative overflater kan bestilles som tilvalg i henhold til vedlagte tilvalgsliste. til sammen ca kr 14. Det er skjult fremføring av telefon og kabel-TV. kloakk inngår i kjøpesummen. Utbygger tar forbehold om endelig offentlig godkjenning av det planlagte anlegg. jordfeilbryter og strømmåler er plassert i sikringsskap i innvendig bod. Som avtaledokument benyttes Norsk Standard NS 3427 ”Avtale om kjøp av bolig som ikke er fullført”. 4 på soverom 1. etg leveres flekksparklet. UTVENDIG Hus 1 leveres med tremmegulv i trykkimpregnert trevirke på stueside. etg: Kjøkkenhette over komfyr. Aggregat for ventilasjon plasseres sammen med støvsuger på teknisk bod bak loftsbad. Postkasser leveres og monteres av selger. På gulv leveres fliser 20x20 cm. Hus 1 er fundamentert på parkeringskjeller. plassert som vist i planløsning i prospektet. Husbrannslange plasseres i kjøkkenbenk. Til hver bolig leveres ringeklokke samt brannvarsler.for takstgebyr og tinglysing av pantobligasjon. I utvendig bod og carport leveres taklampe og dobbel stikkontakt. etg leveres med hvite himlingsplater og synlig skjøt. slanger og utstyr. Dokumentavgift + tinglysingsgebyr for skjøte. Tilsvarende gjelder for salgsomkostninger. Profilerte innvendige dører og listverk leveres hvitmalt fra leverandør. etasje vil bli lagt opp med boligsprinkling. etg.

9 km*km 1.3 km* 0. Distanser fra ulike det kan forekomme feil eller mangler i Distanser holdes ansvarlig for feil kjørbare vei i dataene.5 km* 1. dataene.3 km*km 1. luftlinje).2 km* 1.) Bekkestua skole (8-10 kl.5 km* 2.6 km* 1.5 km 61.2 km 4. Informasjon Nabolagsprofilen hentet Distanse i kilder og og det kan forekomme Trysilhus Sørøstdataene.) Skoler Haslum skole (1-7 kl.6 km 4.6% 31.8% 14.3 km* 2.Edelgranveien (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Ekrekroken barnehage (1-5 år) Varer/tjenester Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Varer/tjenester Varer/tjenester Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Kjøpesenter Bærum Videosenter Bekkestua Senter Kjøpesenter Bekkestua Senter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Apotek VitusapotekBekkestua Postkontor Bærum Videosenter Bærum Videosenter Postkontor Apotek Vitusapotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Bekkestua Bekkestua Vinmonopol Vitusapotek Vinmonopol Apotek Vitusapotek Vinmonopol Apotek Bekkestua Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Haslum Coop PrixVinmonopol Dagligvare Vinmonopol BekkestuaHaslum Bekkestua Haslum Vinmonopol Dagligvare Coop Prix Vinmonopol Kiosk/video Mix Prix Haslum Mix Prix Videosenter Haslum Kiosk/video CoopBærum Videosenter Haslum Dagligvare Coop Bærum Videosenter Haslum Dagligvare Kiosk/video Mix BærumHaslum Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Kiosk/video Mix Bærum Videosenter Haslum Mix Bærum Videosenter Haslum Kiosk/video Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua Bensin Smart Bekkestua 0. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert korteste kjørbare er er basert på korteste kjørbare vei (* Distanse luftlinje).81.0 1.) kl.BELIGGENHET BELIGGENHET Nabolagsprofil BELIGGENHET BELIGGENHET Beliggenhet BELIGGENHET Tilhørighet Ringeriksvei NabolagsprofilTMGamle Ringeriksvei 124 NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 124 1356 TM Gamle Bekkestua Nabolagsprofil TM GamleBekkestua 124 GamleRingeriksvei 124 Ringeriksvei Nabolagsprofil 1356 Bekkestua NabolagsprofilTM 1356 Bekkestua 1356 Gamle Ringeriksvei 124 Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Kommune Bærum Tilhørighet Tilhørighet Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Grunnkrets Haslum Kommune Bærum Kommune Bærum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Haslum Grunnkrets Haslum Grunnkrets Haslum Kirkesogn Kirkesogn Haslum Kirkesogn Haslum Steder i nærheten Steder i nærheten Steder i nærheten Haslum kirke Haslum kirke Steder nærheten Steder i i Haslum kirke Sauejordetnærheten Sauejordet Haslum kirke Haslum kirke Sauejordet Dælivannet Dælivannet Sauejordet Sauejordet Dælivannet Dælivannet Dælivannet Transport Transport Transport Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Transport Transport Flyplass Oslo S Sentralstasjon Oslo S Gardermoen Oslo Sentralstasjon Flyplass Oslo Gardermoen Flyplass Oslo Gardermoen Sentralstasjon S Jernbanestasjon Stabekk Jernbanestasjon StabekkS Sentralstasjon Oslo Sentralstasjon Oslo S Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Jernbanestasjon Haslum Stabekk Jernbanestasjon Stabekk T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass T-bane stasjon Haslum Haslum T-bane stasjon Bussholdeplass Åsterud Bussholdeplass Åsterud Åsterud Bussholdeplass Idrett/friluft Idrett/friluft Idrett/friluft Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Idrett/friluft Idrett/friluft Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter Nadderud idrettspark Nadderud idrettspark Treningssenter Elixia Bekkestua Treningssenter Elixia Bekkestua Elixia Bekkestua Treningssenter STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE STEDER AV INTERESSE Steder av interesse STEDER AV INTERESSE Skoler 0.3 1.4km km* 2.6 km 1.0% 0.7 km* 1.2 km* 1.5 km 61.) Ringstabekk skole (8-10 kl. holdes ansvarlig for for feil eller mangler feil eller mangler i 14.3 1.8 km Skoler Haslum skole (1-7 kl.3% 41.0% 17.7 km* 0.4 km* 2.2% 63..5% 8.1 km 0.8 km 2.2% 63.3 km* 1.0 km 1.8% 14.4 km* 1.3 km* 2.2% 63.) Ramstad skole (8-10 kl.1 1.3 km* 2.1 km* 0.5 km* 2.5 km 14. idataene.3% 18.0% 0.7 0.3% 41.7 km* 4.) Haslum skole (1-7 kl.1 km* 0.6 km* 4.6% 31.2 km 4.4 km* 61.2 km* 1.7 km*km 3.5 km 1.) Ringstabekk skole (8-10 kl.1 km 1.) Bekkestua (1-7 (8-10 kl.0 km 4.3 km* 0.7 km DEMOGRAFI DEMOGRAFI Demografi DEMOGRAFI DEMOGRAFI DEMOGRAFI Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* Nøkkelopplysninger for nabolaget Nøkkelopplysninger for nabolaget (Haslum grunnkrets)* (Haslum grunnkrets)* KART Kart KART KART KART 17.5% 8.0% 0.8 km 2.4 km* 1.9 km*km* 1.8 km* 2.4 1.5 km* 1.3 km 1.0% 0.8 2.6% 31.1 km* 1.7 1.0% 0.3 km*km 1.5 km 4.0% 17.2 km* 1.2% Kommune: Bærum Område Område Område Område Grunnkrets: Haslum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Kommune: Bærum Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum tilgjengelig Grunnkrets: Haslum Grunnkrets: Haslum * Demografi data for grunnkrets ikke * Demografi data grunnkrets ikke tilgjengelig * Demografi data forfor grunnkrets ikke tilgjengelig grunnkrets * Demografi for * Demografi data datagrunnkrets ikkeikke tilgjengelig tilgjengelig Barn (0-12 år) Barn Barn Barn Barn (0-12 år) (0-12 år) Område (0-12 (0-12 år) år) Ungdom (13-18 år) Ungdom Ungdom Ungdom Ungdom (13-18 år) (13-18 (13-18 år) (13-18 år) år) 8. ikke Informasjon i Nabolagsprofilen er er hentet fra ulike kilder og detkan forekomme feilfeil eller mangler i dataene.8 km 2.7 km 2.7 km* 0.5 km 14.6 km* 0.0 km 0.3% Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS Tjenesten er levert av Eiendomsprofil ASASAS Tjenesten levert av av Eiendomsprofil Tjenesten er er levert 2010 Copyright Eiendomsprofil AS Eiendomsprofil Copyright ©© Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Copyright © Eiendomsprofil AS 2010 Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS .2 km* 1.3 km* 1.3% 5.8% 14.6 1.) Ringstabekk skole (8-10 Bekkestua skole (8-10 Ringstabekk skole kl.) Ramstad skole (8-10 kl.1 km 1.3 km 1.2 km 14.0% 0.5 km 2.0 km km 1.9 km* 0.8 km 1.5 km 2.) Skoler Skoler skole skole kl.3 km 1.5 km 2.5 3.) skole Nadderud videregående Nadderud videregående skole Ramstad skole (8-10 kl.2 km* 0.0% 0.8 km 1.41.1 1.4 km* 1.32.3% 41.8 km 1.2% 63.0km* km 3.6 1. Distanser er basert på Nabolagsprofilen er (* luftlinje).8 km 2.74.0 km 4.0% 17.7 km* 4.2 km 14. Distanser Informasjon i korteste kjørbare vei hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler dataene.) Ramstad skole (8-10 kl.5% 8.8% 5.7km* km 1.0 km 4.) Haslum skole (1-7 (8-10 kl.6% 18.3 km 2.Edelgranveien Ekrekroken barnehage (1-5 Ekrekroken barnehage (1-5 år) Åsterud barnehage Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .3% 18.5 1.5 km km* 4.3% 41.3 km*km 2.8 km 2.3 km* 0.5 61.3% 5.) Bekkestua skole (8-10 kl.3% 5.0% 31.9 km* 1.) Haslum Bekkestua skole (8-10 kl. Eiendomsprofil AS AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke basert på korteste kjørbare veivei (* Distansei iluftlinje).7 km* 4.6 km* 0.5 km 3. Eiendomsprofil AS eller Trysilhus Sørøst AS kan ikke (* Distanse i AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangleridataene. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder Eiendomsprofil AS eller eller mangler i i AS kan Distanser dataene. Eiendomsprofil eller Trysilhus Sørøst erer basert på korteste eller mangler (* Distanse i luftlinje).3kmkm* 2.5 km 1.3 1.3% 5.7 1.5% 0.Edelgranveien (1-5 år) Åsterud barnehage .7 3. holdes ansvarlig i holdes ansvarlig for feil eller manglerdataene.8 km 1.3% 41.0% 0.04.8 km 1.6 km 14.2 km* 1.7 km* 1.3% 18.5 km 2.) Ringstabekkskole (8-10 kl.7 km 2.9 km* 0.2 1.) Ramstad skole (8-10skole Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående kl.8% 14.1 km* 0.0% 17.7 km* 0.3% 63.4 km*km* 1.0% Unge voksne Voksne Eldre (19-34 år) (35-64 år) (over 65 år) Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre Unge voksne Voksne Eldre (19-34 Personer (35-64 år)Husholdninger år) (35-64 år) år) (over år) (19-34 år) år) (over 65 år) (19-34 år) (over 65 år) (19-34 år) (35-64 år) (over 65 65 107161 Personer Personer Personer Personer 19 107161 107161 107161 107161 19 19 19 19 44673 Husholdninger Husholdninger Husholdninger Husholdninger 8 44673 44673 44673 44673 8 Kilde: SSB 2008 88 8 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Kilde: SSB 2008 Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.6% 31.7 km* 0.0% 0.2 km 61.4 km* 1.) kl.2 km* 1.1 km* 1.) Nadderud videregående Nadderud videregående skole Eikeli videregående skole skole Eikeli videregående skole Eikeli videregående skole Barnehager Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Barnehager Barnehager Øverland barnehage (3-5 år) Åsterud barnehage .6 km 4.7 km* 1.3% 18.8 km 2.Edelgranveien (1-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) Øverland barnehage (3-5 år) år) (1-5 år) Åsterud barnehage .5% 8.2 km* 1.0 1.

Egne notater .

NO TrysilHus POSTBOKS 323 BragErNES 3001 DraMMEN. .“Dokumenterte kvalitetsleiligheter for moderne mennesker” www.TrySILHuS.